KATAPOLA - FORUM Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsfChatLog in
Reply to topic Page 1 of 1
AEK NEWS
Author Message
Reply with quote
Post AEK NEWS 
Λαγός: "Προτιμώ την ΑΕΚ"
Την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ παρά στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαγός, με δηλώσεις που έκανε στην αθλητική εφημερίδα "Sportday". Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Λάκη Σημαιοφορίδη, έχει προτάσεις, τόσο από τους "κιτρινόμαυρους", όσο και από τους "πράσινους", τονίζει ότι το κλίμα παίζει καθοριστικό ρόλο…

"Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι, κατά την κρίση μου, πολύ καλύτερο για μένα. Γι’ αυτό και την προτιμώ από τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι αυτή είναι η πιο σωστή επιλογή για μένα και γι’ αγωνιστικούς λόγους. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει περισσότερο και ότι θα βρω πιο γρήγορα τον δρόμο για την ενδεκάδα".

Επιπλέον, σημειώνει ότι δεν απορρίπτει τον Παναθηναϊκό, αλλά ότι τη δεδομένη στιγμή, θεωρεί την ΑΕΚ ενδεδειγμένη επιλογή: "Με την προτίμηση που δείχνω δεν θέλω να περιφρονήσω τον Παναθηναϊκό. Όμως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι προτιμώ την ΑΕΚ. Αυτά δεν τα λέω κατόπιν συνεννόησης με την ΑΕΚ ή με οποιονδήποτε άλλον. Είναι αυτά που σκέφτομαι και θέλω για το μέλλον μου".

Στο "μέτωπο" του Λαγού, είπαμε από την Τετάρτη ότι η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα διαθέσει τα χρήματα που αρχικά ζητάει ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιώργος Σπανουδάκης (κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ). Ωστόσο από την ατμόσφαιρα των διαπραγματεύσεων φάνηκε ότι ο ισχυρός άνδρας του "Γηραιού" είναι διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του. Η ΑΕΚ από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 700.000 ευρώ για να ντύσει τον αριστεροπόδαρο επιθετικό στα κίτρινα.

Για τη θέση του τερματοφύλακα η ΑΕΚ «κοιτά» την περίπτωση του Γιώργου Αμπάρη αλλά δίνει προτεραιότητα στην παραμονή του Στέφανο Σορεντίνο. Οσον αφορά τους παίκτες του Ηρακλή η Ενωση το βάρος το ρίχνει στο Λαγό αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και μία πρόταση ύψους 900.000 ή 1.000.000 ευρώ για την απόκτηση και των δύο ποδοσφαιριστών του «Γηραιού» πακέτο.

Ατού της Ενωσης στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι η άνεση σε ρευστό που έχει αυτόν τον καιρό η ΠΑΕ αλλά και οι ανάγκες του Ηρακλή που χρειάζεται χρήματα για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
Reply with quote

View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply with quote
Εκτός για ένα μήνα ο Αλεξόπουλος, δύο βδομάδες ο Σορεντίνο

Απών από τον πρώτο προκριματικό αγώνα του γ΄ γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά στο γόνατο. Ο Σορεντίνο θ' απουσιάσει από τις προπονήσεις το λιγότερο για 10-15

View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply to topic Page 1 of 1

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum